Nieuws 

Praat 6 december mee over het verkeer in Assendelft

Gepubliceerd op 23 november 2023

Gemeente Zaanstad wil de bereikbaarheid en verkeersveiligheid in Assendelft verbeteren. Daarom werken wij aan een mobiliteitsplan. In dit plan moeten maatregelen komen die zorgen voor een beter bereikbaar en veilig Assendelft. Uw hulp kunnen wij daar goed bij gebruiken. Op 6 december kunt u met ons mee praten.

Wanneer: Woensdag 6 december 2023
Tijdstip: 19.30 uur tot 21.30 uur (inloop vanaf 19.15 uur)
Waar: Grand Café De Klinker, Dorpsstraat 454 Assendelft 

Wij horen graag hoe u de verkeerssituatie in uw wijk ervaart, wat beter kan en welke oplossingen er volgens u zijn. Dit kan gaan over gevaarlijke oversteekplaatsen tot meer ruimte voor fietsers en voetgangers. 

Omdat wij het belangrijk vinden tijd en aandacht aan u te besteden, is het aantal plekken op de bijeenkomst beperkt. Meld u daarom vooraf aan via onderstaande button. 

Aanmelden bijeenkomst 6 december

Mocht het aantal aanmeldingen meer zijn dan dat er plek is, dan kunt u via de website https://praatmee.geoapps.nl/mobiliteitassendelft  aangeven wat beter kan en welke ideeën als oplossingen u heeft.


Het mobiliteitsplan gaat alleen over het verkeer in Assendelft. De maatregelen die nodig zijn om knelpunten van het regionaal verkeer aan te pakken onderzoeken wij samen met de Provincie Noord-Holland en de Vervoersregio. Het gaan dan om maatregelen die nodig zijn om de omgeving op en rond de N203 leefbaarder te maken. Deze krijgen een plek in het verrijkingspakket leefbaarheid maatregelen N203.

Mocht u een vraag hebben dan kunt u een e-mail sturen naar mobiliteitassendelft@zaanstad.nl






 

Meer nieuws over Noord

Hoog contrastToegankelijkheidsverklaringGa naar Zaanstad.nl