Nieuws 

Inloopbijeenkomst Witte de With en omgeving 1 december 2022

Gepubliceerd op 30 november 2022

Donderdag 1 september organiseert Parteon samen met gemeente Zaanstad een inloopbijeenkomst voor het project Witte de With en omgeving. De inloop wordt gehouden op het kantoor van Parteon aan de Dick Laanplein 1 in Wormerveer. U kunt binnenlopen tussen 18.15 en 20.00 uur. Daar kunt u kennismaken met het projectteam en uw vragen stellen. We horen ook graag waar we volgens u rekening mee moeten houden rondom het project en de openbare ruimte. 

Afgelopen zomer 2022 werd de omgeving geïnformeerd over het nieuwbouw initiatief aan de Witte- de With-, Houtman-, en Barendszstraat. Op donderdag 22 september 2022 is de startnotie vastgesteld in de gemeenteraad. Dit betekent dat Parteon samen met de gemeente Zaanstad het initiatief verder gaat uitwerken. Met deze inloopbijeenkomst betrekken we omwonenden graag bij het project. 

Datum: Donderdag 1 december
Tijd: tussen 18.15 – 20.00 uur - u kunt op ieder moment binnenlopen
Locatie: kantoor Parteon, Dick Laanplein 1

U hoeft zich niet op te geven voor de inloopbijeenkomst. Wij hopen u te zien op donderdag 1 december. Mocht u voor die tijd nog vragen hebben, dan kunt u contact opnemen via de mail: participatie@parteon.nl of telefonisch via : 075 – 627 5000.

Voor meer informatie over dit initiatief op de projectpagina Witte de With en omgeving

Meer nieuws over Noord

Hoog contrastToegankelijkheidsverklaringGa naar Zaanstad.nl