Nieuws 

Nieuwe programmamanager MAAK.Noord

Gepubliceerd op 29 juni 2021

Sinds juni ben ik begonnen als programmamanager van MAAK.Zaanstad Noord. Mijn naam is Andjela Kraljevic en ik heb architectuur en stedenbouw gestudeerd. Later heb ik ook enkele aanvullende opleidingen gedaan, waaronder psychologie.

De afgelopen jaren heb ik gewerkt bij de gemeente Capelle aan den IJssel, als algemeen manager van het Nieuwe Rivium, één van de grootste landelijke herontwikkelingsprojecten. Ik heb een passie ontwikkeld voor het sturen van de stadsvisies en grote herontwikkelingen, waar Zaanstad ook om bekend staat. Tijdens mijn eerste fietstocht in Wormerveer, Krommenie en Assendelft zag ik mooie straten, een stad vol dynamiek en prachtige gebouwen. Ik hoop een waardevolle bijdrage aan deze stad te mogen leveren. Het sturen van stedelijke ontwikkelingen, het analyseren van risico’s, processen, bewonersparticipatie en het bedenken van de optimale aanpak zijn zaken waaraan ik veel plezier aan beleef. 

Ik ben moeder van twee zoons en ik woon samen met een software solution consultant. Mijn vrije tijd besteed ik vaak aan festivalfilms, theater, boeken, kunst en muziek.

Foto fietstocht rondje Noord met de nieuwe programmamanager AndjelaOp verkenningstocht door Noord  met o.a. MAAK supervisor Roy Bijhouwer. 
Andjela staat rechts op de foto.


Meer nieuws over Noord

Hoog contrastToegankelijkheidsverklaringGa naar Zaanstad.nl