Nieuws 

Inloopavond Overhoeken op 24 november 2022

Gepubliceerd op 21 november 2022

OBAN BV werkt al langere tijd, in samenspraak met de gemeente Zaanstad, aan de ontwikkeling van het plan Overhoeken. Op donderdagavond 24 november organiseert OBAN een inloopavond, waar u de plannen voor Overhoeken kunt bekijken. U bent welkom tussen 19.00 en 21.00 uur in de kantine van atletiekvereniging Lycurgus aan de Jaap Bootpad 4 in Assendelft. 

In 2016 is de planvorming stil gevallen door de ontwikkelingen rondom de A8-A9. Na veel overleg met de gemeente en de provincie zijn er nieuwe plannen gevormd voor de bouw van 186 woningen op de twee locaties van de Overhoeken, gelegen langs de Noorderveenweg. 

Donderdagavond 24 november inloop tussen 19.00 en 21.00 uur

OBAN nodigt omwonenden van harte uit om de nieuwe planvorming te komen bekijken tijdens een inloopavond. U kunt tussen 19.00 en 21.00 uur binnenlopen in de kantine van atletiekvereniging Lycurgus. Daar kunt u de plannen op informatieborden bekijken en eventueel vragen stellen op opmerkingen geven op de plannen. Tijdens de informatiebijeenkomst zal het team van Overhoeken en een medewerker van de gemeente Zaanstad aanwezig zijn. 

OBAN werkt op dit moment aan afronding van het stedenbouwkundig plan van de twee woningbouwlocaties om deze op te nemen in het bestemmingsplan. Het ontwerpbestemmingsplan zal naar verwachting begin 2023 in behandeling worden genomen door de gemeente Zaanstad. In het eerste kwartaal zal deze dan ter inzage worden gelegd. 

Meer nieuws over Noord

Hoog contrastToegankelijkheidsverklaringGa naar Zaanstad.nl