Nieuws 

Donderdag 23 juni informatiebijeenkomst in Noord

Gepubliceerd op 14 juni 2022

Donderdag 23 juni van 19.00 – 21.30 uur zijn inwoners, ondernemers en organisaties uit Zaanstad Noord van harte welkom in Buurtcentrum De Lorzie in Wormerveer. Programmamanagers van het gebied MAAK.Noord en wijkmanagers van Wormerveer, Krommenie en Assendelft praten u bij over de ontwikkelingen in uw gebied. Ook staat de Omgevingsvisie 2040 op de agenda. Kom langs!

De gemeente heeft pas geleden het Perspectief Zaanstad Noord vastgesteld. Daarin staat hoe we werken aan nieuwe woningen, openbare ruimte en groen, goede voorzieningen en bereikbaarheid. Het Perspectief is gemaakt met de inbreng en enthousiasme van heel veel mensen uit Noord. Om al deze plannen uit te voeren, maken we nu een Strategie en een uitvoeringsprogramma. Zaanstad werkt ook aan de Omgevingsvisie. Deze visie geeft antwoord op de vraag: welke gemeente willen en kunnen we in 2040 zijn? 

Ook vanuit jullie, ondernemers, organisaties en inwoners, gebeurt veel in dit mooie gebied!
We maken deze plannen voor de toekomst graag samen met u. Met oog voor alle mooie initiatieven die er zijn in Zaanstad Noord. Zodat we elkaar versterken en kunnen vinden.

Drie keer per jaar organiseren we een bijeenkomst als deze. In september staat een ‘expeditie’ langs allerlei mooie plannen en initiatieven in het gebied gepland.

Uitnodiging bijeenkomst ‘Samen werken aan Zaanstad-Noord’

Donderdag 23 juni 2022 van 19:00 – 21:30 uur
Buurtcentrum De Lorzie, Marktplein 3 in Wormerveer

Agenda

19:00: Inloop met koffie of thee

19:30: Welkomstwoord

19:40: Korte toelichting MAAK.Noord

20:00: Twee presentatie: Maatschappelijke projecten en de Omgevingsvisie

20:30: Pauze

20:45: In gesprek! Op de ‘markt’ gaan we informeel in gesprek over de onderwerpen en plannen die gepresenteerd zijn
                of die u graag op de agenda wilt zetten.


Kom donderdagmiddag 23 juni ook alvast naar het marktplein in Wormerveer voor het onderdeel over de Omgevingsvisie. We staan er tussen 15.00 -17.00 voor een goed (straat)gesprek en een ijsje bij de ijscokar. Om samen van gedachten te wisselen over de toekomst van Zaanstad.  

Meer nieuws over Noord

Hoog contrastToegankelijkheidsverklaringGa naar Zaanstad.nl