Nieuws 

Inloopbijeenkomst Marktstraat 22 / Krommenieërpad op 29 maart

Gepubliceerd op 14 maart 2023

In het centrum van Wormerveer, aan de Marktstraat 22 en het Krommenieërpad, staat het oude pand van basisschool de Toermalijn. De basisschool de Toermalijn is in de zomer van 2022 verhuist naar een nieuw schoolgebouw in de buurt. Het oude gebouw voldeed niet meer aan de huidige eisen. De locatie aan de Marktstraat 22 is sindsdien in eigendom van de gemeente en biedt mogelijkheden voor verdere ontwikkeling. Gezien de ligging in het centrum van Wormerveer zijn hier voldoende kansen toe.

Inloopbijeenkomst voor bewoners en geïnteresseerden

De gemeente organiseert op woensdag 29 maart 2023 een inloopbijeenkomst voor bewoners en geïnteresseerden. Deze bijeenkomst vindt plaats in buurtcentrum de Lorzie tussen 17.30-19.30 uur. In deze eerste bijeenkomst leggen we uit hoe we tot een plan willen komen en hoe u hierover kunt meedenken. Het belangrijkste doel van deze bijeenkomst is het ophalen van uw ideeën, zorgen, reacties en adviezen. 

Wanneer u niet aanwezig kunt zijn (en dat wel graag had gewild), zorgen we ervoor dat u per e-mail op de hoogte blijft en de mogelijkheid heeft met ons in gesprek te gaan. U kunt hiervoor een e-mail sturen naar Puck Kole, procesmanager stedelijke ontwikkeling, via p.kole@zaanstad.nl

Zie ook de projectpagina voor meer informatie.

Meer nieuws over Noord

Hoog contrastToegankelijkheidsverklaringGa naar Zaanstad.nl