Nieuws 

Bijeenkomst Poort Saendelft 18 oktober 2023

Gepubliceerd op 13 oktober 2023

Woensdag 18 oktober organiseert Woningcorporatie Eigen Haard een  bijeenkomst over de plannen voor Poort Saendelft. Geinteresseerden zijn van harte welkom tussen 16.00 en 19.00 uur in Ontmoetingsplek Het Sociale Winkeltje, Winkelcentrum De Saen, Kaaikhof 7 in Assendelft.

Woningcorporatie Eigen Haard heeft het terrein Middengebied Poort Saendelft gekocht, naast het station Krommenie-Assendelft. De afgelopen jaren zijn zij, samen met de gemeente Zaanstad, bezig geweest met het uitwerken van een plan.  Er komt een woongebouw met twee torens, met ongeveer 80 appartementen van gemiddeld 58m2, met de daarbij behorende parkeerplaatsen. Er komen een, - twee en driekamerappartementen in het gebouw. De appartementen zijn bestemd voor starters, senioren en jongeren. Verder is er ook op de begane grond ruimte voor ondernemers. 

Momenteel zijn we bezig met het aanvragen van de omgevingsvergunningen. We verwachten halverwege 2024 te starten met de bouw. De appartementen hopen we begin 2026 op te leveren.  

Bent u benieuwd naar de plannen of heeft u vragen?

Kom vooral langs tijdens het inloopspreekuur. Namens Eigen Haard is ontwikkelaar Suzanne Bonarius aanwezig en namens FKG architecten aan de Zaan is architect Patriek Duisdecker aanwezig

Meer nieuws over Noord

Hoog contrastToegankelijkheidsverklaringGa naar Zaanstad.nl