Nieuws 

Plan Eilanden van Hain ter inzage, 19 december inloopbijeenkomst

Gepubliceerd op 5 december 2022

In Krommenie, tussen de Marslaan en de veenstromen Zuiderham en Noorderham, komen de Eilanden van Hain. Om de Eilanden van Hain op deze plek te kunnen bouwen is een bestemmingsplan nodig. Het ontwerpbestemmingsplan ligt tot en met 11 januari 2023 ter inzage. U kunt reageren op het plan door een zogeheten zienswijze in te dienen. Wilt u liever eerst meer informatie en de plannen voor de nieuwe wijk bekijken? Loop dan op 19 december tussen 17.00-18.30 uur binnen bij Sporting Krommenie aan de Marslaan 10 in Krommenie. Daar kunt u ook al uw vragen stellen over het plan. 

Ontwerpbestemmingsplan ter inzage van 1 december 2022 tot en met 11 januari 2023

In een bestemmingsplan staat wat er gebouwd mag worden en hoe de grond gebruikt mag worden. U kunt bijvoorbeeld denken aan waar woningen, tuinen of parkeerplaatsen gebouwd mogen worden. Ook staat er in een bestemmingsplan hoe hoog een gebouw mag worden en nog veel meer.

In de periode van 1 december 2022 tot en met 11 januari 2023 ligt het plan ter inzage. U kunt reageren op het plan door het indienen van een zogenoemde zienswijze. Dit houdt in dat u aan de gemeente aangeeft dat u het niet eens bent met het ontwerpbestemmingsplan. De stukken kunt u inzien op de website zaanstad.nl, zoekterm 'Ontwerpbestemmingsplan Eilanden van Hain' of klik op onderstaande link. Daar leest u meer over hoe u een zienswijze kunt indienen. 

Ontwerpbestemmingsplan Eilanden van Hain

Inloopbijeenkomst 19 december 2022 tussen 17.00 - 18.30 uur

Wilt u meer weten over de bestemmingsplannen van de Eilanden van Hain? Loop dat binnen op maandag 19 december bij Sporting Krommenie aan de Marslaan 10 in Krommenie. Tussen 17.00 - 18.30 uur kunt u de plannen voor de nieuwe wijk bekijken en is er volop gelegenheid om vragen te stellen. 

Kijk voor meer informatie ook op de projectpagina Eilanden van Hain

Meer nieuws over Noord

Hoog contrastToegankelijkheidsverklaringGa naar Zaanstad.nl