MAAK.Zaanstad Noord

Inwoners, organisaties en bedrijven van Zaanstad maken samen met de gemeente MAAK.Zaanstad. Ook in MAAK.gebied Noord werken we samen aan een leefbare wijk voor iedereen, met goede voorzieningen, waar mensen prettig wonen en werken. Ook in 2040! Doet u mee?

Toekomstbeeld MAAK.Noord

De gemeente Zaanstad heeft het toekomstperspectief voor MAAK.Noord opgesteld met zoveel mogelijk inbreng van bewoners, ondernemers, grondeigenaren en maatschappelijke organisaties in de wijk.

De komende twintig jaar verandert Zaanstad-Noord (Wormerveer, Westknollendam, Assendelft-Noord en Krommenie) in wijken waar het prettig wonen én werken is. Met mooie openbare ruimte, groen, goede voorzieningen en een goede bereikbaarheid. Er komen 5.000 woningen bij met veel aandacht voor het behoud van het industrieel erfgoed zoals elementen van het Meneba- en het Brokkingterrein. Deze woningen zijn nodig zodat in 2040 kinderen prettig kunnen opgroeien en de bestaande bewoners veilig oud kunnen worden in Noord.

Lees meer over het Perspectief MAAK.Noord

Nieuwsbrief MAAK.Noord

Wilt u op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen?U kunt zich via onderstaande link aanmelden voor de nieuwsbrief MAAK.Noord.

Aanmelden nieuwsbrief

Aankondiging expeditie op de fiets door MAAKgebied Noord op 10 september

Hoog contrastToegankelijkheidsverklaringGa naar Zaanstad.nl