Poort Saendelft

Woningcorporatie Eigen Haard ontwikkelt nieuwbouwplan 'Poort Saendelft' 


Ten zuiden van station Krommenie-Assendelft op de hoek van de Saendelverlaan en de Rangeerder ligt een braakliggend terrein. Dit terrein is in eigendom van woningcorporatie Eigen Haard. Eigen Haard wil hier graag circa 80 sociale huurappartementen realiseren. Het terrein ligt naast het treinstation en aan een aantal drukke wegen. Hierdoor is het belangrijk om een goed ontwerp te maken dat voldoet aan wettelijke geluidseisen. De gemeente en Eigen Haard zijn na een intensief ontwerptraject tot een voorlopig ontwerp gekomen. 

Eind november 2023 is de uitwerking van het ontwerpuitwerkingsplan voorgelegd aan de gemeenteraad.   Omwonenden ontvangen een brief met informatie over het ontwerpuitwerkingsplan. U krijgt dan ook de mogelijkheid om te reageren als u het ergens niet mee eens bent.

Inloopbijeenkomst 16 januari 2024
Wilt u meer informatie of heeft u vragen? Op 16 januari 2024 tussen 17.00 - 18.30 uur bent u van harte welkom in het Sociaal Winkeltje (Kaaikhof 7 in Saendelft) om de plannen te bekijken. 

Locatie nieuwbouwproject Poort SaendelftLocatie waar het nieuwbouwproject Poort Saendelft zal komen.


Voor meer informatie kunt u via email contact opnemen met Daisy van Kan Hoog contrastToegankelijkheidsverklaringGa naar Zaanstad.nl